Sitruunapuu.fi


Siirry tuotteisiin

Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT
Toimitamme tilaamasi tuotteet postin välityksellä Suomeen tai halutessasi voit noutaa tilaamasi tuotteet Turusta. Alle 18-vuotiaiden tilaajien toivomme ilmoittavan huoltajan yhteystiedot Lisätieto-kentässä.

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT
Maksutapavaihtoehdot ovat postiennakko, ennakkomaksu, ennakkomaksukirje tai nouto.
Yli 30 euron tilauksien toimitusmaksu on 0 euroa!

Postiennakko
Postiennakolla tilatessasi, maksat tilauksesi postiin, kun noudat paketin. Lunastamattomista postiennakkolähetyksistä laskutamme postikulut. Postiennakolla tilatut tavarat toimitetaan postin kuljetettavaksi, mahdollisuuksien mukaan, 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Postiennakon kustannus on 12,15 €.

Ennakkomaksu
Ennakkomaksulla tilatessasi, maksat koko tilauksesi ja ennakkomaksu (8,50 e) ensin tilille, IBAN-tilinumero FI66 5710 0420 2580 71, BIC-tunnus: OKOYFIHH. Laita maksun viitenumerokenttään viite 12344. Maksuaikaa on 7 vrk. Kun maksu on saapunut tilille, toimitamme tavarat postin kuljetettavaksi, mahdollisuuksien mukaan, 1-2 arkipäivän kuluessa, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Ennakkomaksun kustannus on 8,50 €. Mikäli emme ole saaneet maksua 7 vrk:n kuluessa tilauksesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

Ennakkomaksukirje
Ennakkomaksukirje-vaihtoehto on ainoastaan sellaisilla pienillä tuotteille, jotka voidaan toimittaa kirjelähetyksenä. Tällaisia tuotteita ovat pannulaput, magneetit, avaimenperät, rannekorut, kaulakorut, avainkaulakorut, korut ja korvakorut. Jos valitset vaihtoehdon ennakkomaksukirje, maksa tilauksesi ja ennakkomaksukirjemaksu (2 €) ensin tilille, IBAN-tilinumero FI66 5710 0420 2580 71, BIC-tunnus: OKOYFIHH. Laita maksun viitenumerokenttään viite 12344. Maksuaikaa on 7 vrk. Kun maksu on saapunut tilille, toimitamme tavarat postin kuljetettavaksi, mahdollisuuksien mukaan, 1-2 arkipäivän kuluessa, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Ennakkomaksukirjeen kustannus on 2 €. Mikäli emme ole saaneet maksua 7 vrk:n kuluessa tilauksesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

Nouto
Jos valitset vaihtoehdon nouto, maksa koko tilauksesi ensin tilille, IBAN-tilinumero FI66 5710 0420 2580 71, BIC-tunnus: OKOYFIHH. Laita maksun viitenumerokenttään viite 12344. Maksuaikaa on 7 vrk. Kun maksu näkyy tilillämme, otamme yhteyttä ja sovimme noutoaikataulusta. Noudon kustannus on 0 €. Mikäli emme ole saaneet maksua 7 vrk:n kuluessa tilauksesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

Ei toimitusmaksua
Jos valitset vaihtoehdon ei toimitusmaksua, maksa koko tilauksesi tilille, IBAN-tilinumero FI66 5710 0420 2580 71, BIC-tunnus: OKOYFIHH. Laita maksun viitenumerokenttään viite 12344. Maksuaikaa on 7 vrk. Kun maksu on saapunut tilille, toimitamme tavarat postin kuljetettavaksi, mahdollisuuksien mukaan, 1-2 arkipäivän kuluessa, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Mikäli emme ole saaneet maksua 7 vrk:n kuluessa tilauksesta, katsomme tilauksen peruuntuneeksi.

PALAUTUSOIKEUS
Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteen täytyy olla alkuperäispakkauksessa ja käyttämätön. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys tilaukset(a)sitruunapuu.fi tai puh. 044 38 38 260.

ALV
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.
Alavalikko:


Back to content | Takaisin etusivulle